martes, 14 de junio de 2016

VISITAMOS LAS DUNAS DE LA ALBUFERA



Aprovechando la visita que hicimos  al Parque Natural L´albufera, fue también nuestro módulo de Trabajos Forestales, a ver las Dunas. Nos acompañaron los alumnos del T.E. de L´Albufera, en una visita guiada por el Parque, donde nos mostraron las acciones que están llevando a cabo para la recuperación de las dunas y nos mostraron la fauna y flora de la zona. 


 Aprofitant la visita que vam fer a l'Parc Natural Albufera, va ser també el nostre mòdul de Treballs Forestals, a veure les Dunes. Ens van acompanyar els alumnes del T.E. de L'Albufera, en una visita guiada pel Parc, on ens van mostrar les accions que s'estan duent a terme per a la recuperació de les dunes i ens van mostrar la fauna i flora de la zona.


Aprofitant vam fer the visit to l'Albufera Natural Parc, will I be també Modul nostre of Treballs and Forestry, to veure les Dunes. Els van Ens acompanyar alumnes the T. E. Albufera, on a tour pel Parc, on ens will show them that s'estan accions duent to the Recuperació per terme de les dunes i ens will show fauna i flora of the area.

No hay comentarios:

Publicar un comentario